Om os

Schlesinger Studios er et mindre produktionsselskab, som har en stor viden indenfor at filme og redigere. Vi ønsker, at alle skal have råd til en god reklame video, og derfor er vores priser også væsenligt lavere end vores konkurrenter. Vi kan se, at aviserne langsomt uddør, og tv-kanalerne får svære og svære ved at overleve med de forskellige streamingtjenester. Derfor er reklamer og marketing langsomt begyndt at rykke over på telefonen og de sociale medier. Større virksomheder satser mere og mere på det som hedder “social media marketing”, og hos Schlesinger Studious ønsker vi at alle skal kunne være med. Derfor er små og mellemstore virksomheder vores primære målgruppe.

Vi har lavet mange forskellige medieprojekter. Alt fra dokumentarer og kortfilm til reklame- og eventfilm. Derfor har vi også en bred viden indenfor branchen. Desuden ved vi en hel del om sociale medier, og hvordan vellykket kommunikation skal fungere. Hos Schlesinger Studious kan vi altså både skabe en vellykket reklamefilm, men vi kan også være med til at skabe jeres brand succes og synlighed på internettet.

Vi ønsker at skabe dialog med vores kunder, og man kan derfor altid kontakte os eller booke et møde, hvis man ønsker og høre mere, eller er i tvivl. Gennem samarbejde og kommunikation kan vi sammen skabe et unikt indhold.

Med Venlig Hilsen

Magnus Schlesinger 

– Schlesinger Studious